Hva slags konkurranser har Arild Haugen vært med i?

Helt siden 2003 har Arild Haugen vært med i en rekke Strongman-konkurranser. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hans meritter.

Ulike plasseringer

I konkurranser som Jæren Sterkeste Mann fikk han en 5. plass i 2004. Han har også fått en 5. plass i 2006 i konkurransen World Strongman Cup, som ble arrangert i Minsk.

Noen av disse konkurransene har også blitt sendt via Unibet TV live streaming, noe som mange fikk med seg. Det å se på Strongman-konkurranser over nett er overraskende spennende. Kanskje du må prøve det ut?

Worlds Strongest man

Dette er en konkurranse som Arild Haugen har gjort det overraskende godt i. Ikke bare fikk han en 14. plass i 2006, men han fikk også en 8. plass i 2008. Dette er bevis på at det absolutt går an å forbedre seg kraftig over kort tid.

Topp-plasseringer

Arild Haugen har selvsagt også skaffet seg en rekke førsteplasser, blant annet i Showlifting Open International i både 2006 og 2007. Han ble også kåret til Norges Sterkeste Mann under 21 år i 2004. I 2005 fikk han 1. plass i Mountain Giant. Han har også blitt kåret til Norges Sterkeste Mann i både 2007 og 2008. Noe han også har klart i 2008 er å få seg en førsteplass i Viking Power Challenge.

Dette er bare noen av merittene til Arild Haugen. Han har også fått en rekke andreplasser i konkurranser som Sandnes Sterkeste, Showlifiting Open og Norges sterkeste mann. Arild Haugen la opp i 2009, men fortsetter å holde seg sterk og i god form.

Det som er imponerende er at dette er en mann som virkelig har stått på og bygget kroppen sin i lang tid for å kunne delta i ulike Strongman-konkurranser. Han har vist at det er er mulig å skifte sport, ettersom han også bokser!