Tøff med muskler

Det er litt synd at tøffe muskelmenn som regel er fulle av doping. De hadde aldri klart å bygge kroppen uten juks. Så til alle dere som ønsker å bli He-Man, se heller til Arild Haugen. Arild selv benyttet doping etter at karrièren tok av, men presset og farene ved sporten gjorde at han valgte en bedre vei.

Det er fullt mulig å få masse muskler selv uten juks. Det er Arild en forkjemper for. Det er først og fremst fordi det er farlig og at man ser mange unge som doper seg på treningsstudio, at Arild har valgt å jobbe med å advare unge mot farene. Man blir ikke tøff med muskler når man ikke har løftet alle vektene uten dop.

Velg heller en karriere Arild Haugen kan gå god for uten doping.

Hvorfor velge den rene veien?

Mange spør seg hvorfor i alle dager ikke de også skal gjøre som sine idol? Det er kun opp til dem og det er ingen andre sitt ansvar? De andre doper seg jo også? I følge Arild selv så han dette i starten av sin karrière.

De andre løftet utrolig mye kjappere enn han, og resultatene hans lå langt under de sterkeste. Så fant han ut at det var noe som ikke stemte. Det var forbudte stoffer som gjorde at noen plutselig hadde enorme muskler, selv om han selv kom fra en barndom med hardt gårdsarbeid. Det var bygutter med pappas penger som var konkurrentene.

Arild Haugen valgte å legge opp fra strongman og heller begynne med personlig trening for de som interesserer seg for styrkeløft. Det er på tide at det snakkes mer åpent om dopingbruk, sier han i en reportasje i Fædrelandsvennen. Dette var en snuoperasjon som har satt mer fokus på noe altfor mange har visst og tidd om.